Program zarzadzajacy karta sieciowa

System POS to układ gastronomiczny do zarządzania każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe także tym podobne.

Dla maluchach także zdrowszych lokali POS znacznie dużo konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak również wysokich sieci gastronomicznych. To pewne narzędzie, dopasowane do pozycji na jakiejś liczbie stanowisk POS. Projekt w dobry sposób usprawni wydawanie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną opiekę nad każdym elementem praktyki w terenu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność zatrudnionych w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

hallu forteZobacz naszą stronę www

Zgoda z pozostałymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami a systemami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Wpływanie na dodatkowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Łatwy i przejrzysty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w miejscu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.